torstai 10. marraskuuta 2016

Askartelunurkkaus ja vaateostoksia

Saatiin marraskuun alussa mieheni kanssa muutettua ja nyt ollaan ehditty asettua uuteen asuntoon. Onhan tässä ollut hommaa - polvet ja reidet on mustana laatikoiden kantamisesta, mutta samalla ihana muutos ja kiva päästä järjestelemään uutta kotia.

Ostin Paperinauhan myymälästä itselleni yhden myymälä-hyllykön, josta tuli askartelunurkkaukseni tärkein elementti. Kiva saada kaikki tarvikkeet näkyviin ja käden ulottuville.


Olen myös ehtinyt kierrellä vaatekauppoja,  joululahjoja etsiessäni. Muiden lahjat alkavat olla jo hankittuna, joten saan ostella itsellenikin :)

Ihan ensimmäiseksi voisin näyttää mitä löysin kirpparilta viime viikolla, Me & I:n pilvitunika. Tosi hyvässä kunnossa ja sopeva tuo nauha! Maksoin 5e.

Keskustan liikkeissä seikkaillessani, huomasin Aukialla -90% alerekin. 
Ostin SoyaConseptin villaliivin, hintaa jäi 3,90e.

Seppälässä en ollut käynyt aikoihin ja päätin nyt poiketa - löysin ihanan ruskean nahkatakin -70% alesta. Hintaa jäi noin 20e.

Lindexin -70% alerekillä taas kiikkui tämä ihana bombertakki! Hauskasti kuvioitu ja tykkään väreistä! Hintaa jäi noin 12e. 

Hurjat summat säästää, jos löytää oman kokoisiaan vaatteita alesta! Laskin, että näistäkin kolmesta uudesta vaatteesta säästin 112e!

Kirpparilla vastaan käveli myös tämä Jack & Jones-koira, pakko saada! Hintaa taisi olla 2e, näitä on luultavasti saanut tarpeeksi suurista ostoksista ? tai voittoina kilpailuista. Rouheaa farkkukoiraa olen joskus halunnut alkaa ommella, mutten ole ehtinyt perehtyä kaavoihin. Saati löytänyt kunnon kaavoja. Olkoon tämä nyt malli ja innoitus kunnes itse ehdin käydä hommiin!
  
Isänpäiväkortit sain jo tehtyä - niin omat kuin toistenkin tilaamat. Niistä postaus myöhemmin!  Kai se olisi käytävä joulukorttien kimppuun seuraavaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti