tiistai 18. lokakuuta 2016

Askartelutarvike hamstrausta

Taitopuoti Paperinauhan myymälän sulkiessa tämän viikon lauantaina ovensa, olen käynyt ennakkoon ostoksilla.  Varmasti tulee nettikauppaa selattua tiuhaan jatkossakin ja haettua tuotteet noutopisteestä, mutta otinpahan nyt talteen jo kaikkea kivaa, jos sattuisivat inspiraation iskiessä ollakkin juuri loppu.
6x6 paperilehtiöitä. En ole aikoihin ostanut lehtiöitä, mutta näissä oli valloittavat kuosit. Halloween-aihe menee mielestäni pienempien poikien synttäreille myös, syksy on ajankohtainen vielä jonkin aikaa ennen joulua ja Shimellen "Go Now Go" hurmasi 36 erilaisella kuosilla!
Myönnän - minulla on papeririippuvuus.

Olen myyty myös näiden valmiiksi muotoonsa leikattujen die-cutsien kanssa. Näistä saa helposti nättejä kortteja ja painatukset ovat laadukkaasti paksulla paperilla (kartongilla).
Doodlebugin setissä oli autoja, traktoreita ja muita ihanan värikkäitä kuvia. Reset Girlin naiset menevät monenikäisille leideille ja syksysetti omiin planneri-projekteihin. Halloween confetit olivat niin suuria, että niitä voi liimata koristeeksi tai käyttää helistinkorteissa. Alex-setissä oli runsaasti poikamaisia kuvia (tennareita, kuulokkeita, peliohjaimia... menevät pikkupojista ihan aikuisiin asti nuo aiheet). Ja tietenkin mukaan piti saada jouluinenkin setti - pian se joulu sieltä jo tulee!

Uusia leimojakaan en ole ostanut aikoihin, mutta nyt innostuin.
Marjon kanssa pidettiin muutama viikko sitten iltamat, jossa leimailtiin Priman tyttöjä - ostin Candien, kun tämän tyylistä tyttöä minulta ei vielä löytynyt. 
Voih, örkit! Lawn Fawnin "Lovable Legends"-setti on houkutellut minua pitkään! Nyt sen sain! Ihanat Kraken, Loch Nessin hirviö ja Isojalka <3
Voimamies, omalle voimamiehelleni!
Kukat alustavasti osanottokortteihin, mutta näin näillä tehtyjä värikkäitä kiitoskorttejakin. Ehkä päätyvät minullakin värikkäisiin kortteihin!

Myymälää tulee ikävä - mutta eiköhän näillä tarvikkeilla selvitä muutama viikko ja sitten onkin jo vuorossa - Tampereen käsityömessut! Olen vuosia harmitellut aivan liian nopeasti kuluvaa messupäivää, nyt päätettiinkin ystävän kanssa varata hotelli la-su ajalle, että päästään kahdeksi päiväksi messuille. Odotan jo innolla! Mitään ihmeellistä ostettavaa ei ole ja se tekeekin messuista kivat kulkea, ostan ehkä jotain valmista - vaatetta itselle tai tuotteita joululahjoiksi, mutta mitään omaa suurempaa projektia ei ole listalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti