tiistai 22. marraskuuta 2016

Tampereen Käsityömessut

... vuoden kohokohta oli ja meni taas!
Ihanat messut Tampereella vietettiin hyvän ystävän seurassa ja naurua riitti, mutta vaikka kuinka oltiin varattu aikaa 2 päivää - tuli kiertämisen kanssa silti kiire. A-halli jäi todella vähälle kiertämiselle. Mutta C-halli tulikin sitten kierrettyä monessa erässä läpi muutamaankin kertaan :)
Tykkään kovasti kurkkia muiden messulöytöjä blogeista (ja instasta), joten 
tässä kuvia minun ostoksistani! Samalla jää blogiin muistiin, niin voi myöhemmin tsekata mistä osti mitäkin. Mukana tuotteissa myös noudettuja ennakkotilauksia, kaikkea ei löytynyt messuilta.

Ahkeralla osallistumisella erilaisiin arvontoihin voitettiin ystäväni kanssa molemmat liput kahdeksi päiväksi (3 eri paikasta), joten lippuihinkaan ei mennyt rahaa tänä vuonna.
 Imagine & Do:lta nappasin pari korttia - menevät kaverilleni Jannelle, joka näyttää ihan tuolle lilahtavan kuvan miehelle :D

 Lauantai-illalla soittelin äidilleni tahtooko hän Novitan lankoja messuilta, pyysi tuomaan 4 kerää kympillä. Sunnuntaina niitä saikin sitten jo 5 kerää kympillä!

 Almandiinilla ei valitettavasti ollut enää ihania kettukankaita myynnissä, löysin kuitenkin muutaman muun ihanan!

 Myyjän nimeä en ehtinyt nähdä, mutta tästä trikoopalasta tulee ystävälle pipo! Oli niin Kikan tyylistä! Myyjällä oli kaikki trikoot 10e /m.

 Sampsukalta nappasin näitä 2e paloja lasten pipoihin 
sekä kotimaista kukonaskel-trikoota 3e/metri.

 Heidin Korttipajasta nappasin ennakkona Dylusion paint-maaleja, paljettisekoituksen ja tuon hauskan paperin. Messuilla ihastuin Rossibellen lehtiöön! Ja nappasin vesiliukoisista tusseista ruskehtavan sävyn hiusten väritystä varten.

 Kirjamyyjällä oli valtavasti erilaisia kirjoja 2e/kpl - myös tämä ihana Game Of Thrones! Olen tälläinen kuvallisten kirjojen ystävä, proosaa en ole lukenut vuosiin - pääni kipeytyy herkästi lukemisesta, joten lähinnä poimin ideoita ja katselen kauniita kuvia ja ammennan ideoita lasten kirjojen värikkäistä kuvista.

 Dekoretelta ennakkotilasin pinkin puukuosisen lehtiön, messuilta piti saada mukaan sininen vastaava. Mukaan tarttui myös pieni sabloona, korttipohjapakkaus, korttikuvia ja kukkia.
Myös alempi Authentiquen paperi löytyi Dekoretelta, juuri passeli erään neidin 30v-korttiin!


 Farnialta nappasin Seinäjoen messuilla loppuunmyytyjä nahkaläpyköitä "Hand Made"-tekstillä sekä avaimenperälenkkejä.

 Helmiä tarttui mukaan tänä vuonna hurjan vähän - johtuneeko siitä, että niitä on laatikko tolkulla jo vaatehuoneessamme...hmmp. Helmimerellä oli loppuunmyynti-tarjouksia, sieltä kaikki alelappuiset.

 Anun Putiikeilta pari värillistä arkkia ja Disney-papereita.

 Paprukselta nippu 12x12 vellum-arkkeja, joihin painatettu nuotteja. Dabber-maali testiin ja lisää noita ihania vauvakuvia, olen jo käyttänyt edelliset.

 Sinelli myi 2 Studio Lightin vihkosta kympillä. Päädyin näihin jouluisiin - tuota musta-valkoista selasin jo Suomalaisessa aiemmin. Näissä siis pohjapaperi korttiin (ei itse korttipohjaa) sekä päälletulevia korttikuvia ja pienempiä koristekuvioita, mallikuvan kera. Saa valita tekeekö mallin mukaan vai ihan oman asettelun. Toisesta setistä saa minimissään 12 ja toisesta 8 korttia (+ paljon ylijääviä kuvia). Lemppareitani!

 Teippitarhan ennakkotilauksena, Masten galaksi-aiheista Kosmos-washia ja synttärionnittelu-tarroja.

 Veljeni kerää rahoja, joten poikkesin keräilymessujen puolella nappaamassa nämä ja ihastelemassa lasimaljakoita ja kannuja. Muumien kohdalla suljin silmäni ettei vaan tarttuisi mitään särkyvää mukaan.

 Angelasta tarttui mukaan nippu kaksipuolisia teippejä 0,5e/rll. Ja maaleille sabloona sekä Hyvää Joulua-tarroja.

Siinä olikin messuostokset, siirrytään kaupungille!

 Juna-aseman Punnitse ja Säästä ilahdutti väreillään ja tuotteillaan, löysin vaikka mitä pukin konttiin! Mm. tätä suklaatryffeliä ihanassa paketissa.

 TIGER! Mukaan tarttui ohuita henkareita lisää, kaverille 30v lahjaksi postilaatikko, muovinen laatikosto - johon suunnittelin laittavani ensin koruni, toisiin sotkeentuvat kaulakorut yms. Mutta nyt kun tarkemmin mietin, tuolle olisi käyttöä myös helmien kuskauksessa reissuilla. Loput ovat tarroja ja kortteja.

Ensi vuoden messuja odotellen ja Tamperetta! Tampereelle tosin tulee suunnattua varmaan seuraavan 2kk aikana, voittamani Sinellin 50e lahjakortti polttelee jo takataskua, pakko päästä tuhlamaan Ideaparkkiin :)

Oon kyllä ylpeä messuostoksistani ja itsestäni, pysyin budjetissa ja selvisin alle 100e:lla kahdesta päivästä. Kankaita ostin vain pieniä paloja (1-2 pipoon tai yhteen meikkipussiin). Tigeriinkin ehdin, olen noita henkareita tarvinnut muutostamme saakka. Kaksipuolista teippiä on taas seuraavaksi vuodeksi. Veli ja äiti saivat tuliaisensa. Ystävän kanssa tuli vietettyä rennosti aikaa yhdessä, messukiireestä ja kassien raahaamisesta huolimatta oli hurjan kivaa. Edes jatkuva vesisade ei menoa haitannut. Tällä jaksaa taas ainakin jouluun saakka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti