keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Sydänkortteja, ostoksia ja yllätys postilaatikossa!

Tämän vuoden ystävänpäiväkorteissa ihastuin pieneen, 4x4 kokoon (10x10cm) ja päätin kerrankin kokeilla tehdä korteista "samanlaisia". Viimeiset pari viikkoa olen valmistellut osia kortteihin ja tällä viikolla tapahtui kasaaminen.

Korttipohjat olin hankkinut jo aiemmin, seuraavaksi lähdin stanssaamaan käyttämättä jääneellä Sizzixin "Heartfelt"-stanssilla eri kokoisia sydämiä. Sydämet mustetin - ja samalla sain inspiksen merkitä kaikkiin tuputtimiin musteiden nimet, jotta tiedän jatkossakin sovittaa parit yhteen. Sitten tursutin crackle accentsia jokaiseen sydämeen paksun kerroksen ja jätin ne yöksi kuivumaan.

 Muutaman päivän päästä keksin, että sydänten pohjaksi voisin käyttää ajat sitten hankkimaani aaltokartonkia. Kaapista löytyi käyttämätön Priman Bloom-suihke, sävynä kulta. Yllätyin miten hyvin peittävä jälki suihkeesta tuli - mutta samalla miten nopeasti se kului... Näille oli taas annettava kuivumisaikaa. Aluksi kiinnitin sydämet aaltokartonkiin liimapisteillä - eivät pysyneet, joten nypin kaikki irti ja liimasin ne uudelleen, nyt pysyvät (paremmin).

Aluksi olin suunnitellut näihin koristeeksi värillisiä nyörejä ja sydänhaaraniittejä, mutta tykkäsin korteista tälläisinään, en halunnut peittää liikaa. Kivoja näistä tuli näinkin! 


Erityisen tyytyväinen olen siihen miten sain aineita (cracklea ja suihketta) käytettyä, sekä testattua montaa uutta stanssia! Kaapeista käyttöön -viikot menossa! ......................................................................
 
Viikonloppuna intouduin facebookissa selaamaan Käsitellen-kaupan tuotteita ja huomasin ihania uutuuksia mm. Studio Lightilta. Pakkohan sitä oli jotain pientä itselle tilata!


Joyn 10x10cm lehtiössä on ihania tytöille sopivia kuvia!
 (pahoittelen huonoa kuvalaatua, akku vähissä kamerasta)

Aivan ihania nämä Love & Home-sarjan paperit! Oletan uusiksi, koska en ole näihin aiemmin törmännyt missään...

Tilattu 3D-kirja oli nimeltään "Sweet Romance"

La Provence-sarjan arkin ostin erästä tiettyä korttia silmällä pitäen.

Äidin täti täyttää 70v ja minun tehtäväksi tuli tehdä hänelle kortti meiltä kaikilta. Tädille on ostettu lahjaksi ulkomaanmatka ja mekin osallistuttiin tähän keräykseen :)

........................................................................................
Yllätys oli suuri kun menin tänään aamulla hakemaan postia...
postilaatikkomme oli täynnä ihanuuksia ja ei korttia missään! 
Tunnistin kuitenkin "Tanjuskasta"tutun käsialan, voi Kirsiä <3 
Miten ihania ystäviä mulla onkaan?

Kiireisesti siis mennyt helmikuun alku, nyt olisi kihlakortit ja ystävänpäiväkortit tehty ja saatu matkaan! Hetki aikaa hengähtää ja käydä käsiksi noihin tilattuihin papereihin.
Olin suunnittelut, etten tee pääsiäiskortteja - mutta taidanpa sitten kuitenkin taipua muutaman tekemään :)

2 kommenttia:

  1. Upeita korttia oot tehnyt ja tosi kivoja ostoksia! :)
    Ihania "lahjoja" posti tuonut sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata, yritin olla ostolakossa - mutta äkkiä nämä maksaa itsensä takaisin, kun saa paljon nättejä juttuja aikaan :)

      Poista