lauantai 6. helmikuuta 2016

Vauvakortteja

Tässä muutamia tammikuun puolella tekemiäni vauvakortteja. Nämä tein valmiista kuvista - seuraavissa korteissa käytän varmasti taas leimakuvia, kun tapaamisessa sain leimattua muilta niin kivoja kuvia :)

 Mukavasti sain valmista yhdellä istumalla :)

 Kaisercraftin haikara sai seurakseen kakkupaperin ja kukkasen.
Onnittelut-stanssi tilattu Paperisateelta.

 G45n leikekuvan yhdistin Turusta Presentosta ostamiini kiiltokuviin. 
Taustapaperina Kaisercraftia.
 Maja Designin leikekuva on niin suloinen, että lisäsin vain onnittelut.

 Maja Designin nuottipaperia, G45n leike ja Kaisercraftin vauva.

 Kuva tulosteltu Pinterestistä, retro fiilis!

 Joulukorttikuvista löytyi suloinen auto, joka mielestäni sopi hyvin tyttövauvan korttiin. Samalla pääsin testaamaan Inalta ostamiani stansseja, kiva tuo pieni kakkupaperi! Juuri sopiva näiden leimojen taustaksi.

Tämä kuva on samaa sarjaa kuin ylempi Maja Designin poikavauva.

Vauvakortteilussa tulee nyt pieni tauko. Viime päivät olen askarrellut kihlakuvistamme kiitoskortteja sukulaisille lähetettäviksi. En osannut päättää kuvaa, enkä millaisen taustan tekisin enkä ruusujenkaan väriä... Joten kortteja lähti liikkeelle 3 eri valokuvalla, 4 eri taustapaperilla ja ruusujakin käytin osaan valkoisia ja osaan punaisia :)

 Tässä sensuroitu versio, jotta saatte käsityksen mitä tarkoitin :)
 Pidin kovasti puukuosista ja kraftin värisestä tekstipaperista, mutten halunnut kaikista tehdä noin tummia - joten mukaan tuli muutama vaaleampikin versio punaisilla ruusuilla. Farkkuinen versio lähtee pikkuveljelleni. Vielä kun pari tälläistä saisin tehtyä, niin olisi kaikki lähimmät sukulaiset kiitelty - kaverimme saavat sitten aikanaan erilaiset kortit, niihin olen kaavaillut kuvaa sormuksistamme.

Kaiken kaikkiaan ihana projekti nuo kiitoskortit <3 Tykkäsin, joka hetkestä!  

2 kommenttia:

  1. Kylläpä saitkin paljon ja kivoja vauvakortteja aikaan. Mulla leimatut kuvat ei oo paljon liikkuneet leimailun jälkeen. Aika näpertäminen on sulla ollut kiitoskorteissakin. Mahtavaa kattoa, kun joku saa aikaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset, mä en tiedä mistä tää virtapiikki nyt tuli tekemiseen :) Mutta nautitaan siitä niin kauan kun sitä kestää :)

    VastaaPoista