lauantai 24. lokakuuta 2015

Lisää haastetta

Ei elämässä, vaan blogimaailmassa, sekin positiivista! 
Haastetta ja tunnusta sain tällä kertaa Pieni ja Kaunis-blogin Outilta.


Tällä kertaa en lähde haastelemaan ketään (koska juuri hiljattain vastasin vastaavaan), mutta vastailen kuitenkin näihin kivoihin uusiin kysymyksiin :)

Mikä on askartelussa heikko kohtasi?
Luovuus ja sen puute. Tarvikkeita omistan jo niin paljon, että pystyn toteuttamaan monenlaiset ideat - mutta luovuus jos puuttuu, niin en saa mitään aikaiseksi. Olen tunneihminen ja monesti jään märehtimään erilaisia asioita, enkä saa stressin valassa mitään aikaiseksi. Monesti myös ostan tarvikkeita eli koen keräilyn riemua - mutten tule niistä mitään tehneeksi, kun innostus ehtii mennä ohi, ennen kuin löydän aikaa ideoiden toteuttamiseen.

Mistä saat ideasi?
Suurin ideapankki on varmaan työpaikkani ja työkaverini, erityisesti eräs K:lla alkava :) Uudet askarteluaiheiset tuotteet, leimasimet, askartelulehdet ja asiakkaiden ideat saavat monesti kokeilemaan uutta. Tehokkaasti surffaan myös blogeissa, facebookin askartelusivustoilla sekä Pinterestissä.

Mikä on intohimosi?
Intohimon kohteet vaihtelevat, mutta kun jostain innostun otan asiasta kaiken selville. Oli se sitten joku ihminen, askartelu, matkustelu tai nyt viimeisimpänä mukaan tullut ompelu. Viime päivät kuluneet ompelijoiden blogeista ohjeita selatessa, pakko oppia tästä nyt lisää :)

Mitä muuta harrastat?
Harrastukset pyörivät paljolti askartelun ja keräilyn välillä. Kirppareita kiertelen, nettikauppoja selailen (en useinkaan tilaile, kunhan tutustun valikoimiin)... Joku kesä otan taas itselleni aikaa ja käyn seuraamassa jokkista.

Mistä löydät ajan askarteluun?
Viime aikoina en ole aikaa juuri löytänyt,  monesti olen vasta klo 19 jälkeen kotona töistä, enkä enää jaksa askarrella. Inspiraation yllättäessä otan aikaa yöunista :)

Onko työtilasi sekaisin vai järjestyksessä?
Minulla ei ole työtilaa. Askartelen keittiön pöydällä, makkarin lattialla tai sohvalla, riippuen mitä teen. Tällä hetkellä joulukortti-kaaokseni on pitkin keittiötä, mutta heti kun saan riittävästi valmista siivoan jälkeni.

Lempi leimasinvalmistajasi?
Leimasinvalmistajani ovat vaihdelleet vuosien varrella. On ollut ainakin Magnolia, Hänglar & Stänglar, Kraftin Kimmie ja Art Impressions-vaihe.

Onko sinulla lemmikkejä?
Tällä hetkellä ei. Haaveilen oravasta, siilistä tai jostain muusta harvinaisemmasta kaverista. Kissoille olen allerginen, mutta koiria olen aiemmin omistanut.

Mitä joulu merkitsee sinulle?
Joulu merkitsee anoppilaa :) Ei vaan, lahjojen antamista ja sellaista kiireetöntä yhdessä oloa. Rakastan jouluruokaa, aloitan usein laatikoiden ja rosollin syömisen heti kun ne kauppoihin tulevat. Rakastan myös ostaa muille lahjoja, ostan niitä stressin välttämiseksi pitkin vuotta.
 
Luetko paljon blogeja?
Luen, tuttujen blogeissa käyn monta kertaa viikossa. Oudompia seuraan lukulistojen avulla.
 
Kuinka usein askartelet? 
Askartelen nyt joulun lähetessä useammin, mutta koko viime vuosi oli todella vähäistä. Tein vain muutaman kortin koko vuonna. Ensi vuotta kohti yritän tsempata ja kadonnut inspiraatiokin on taas löytymässä! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti