lauantai 11. helmikuuta 2017

Galaxi-teline koruille

Seinäjoen Sopurahassa piipahtaessani näin euron pöydällä tyhjänä kivan telineen, johon saisin rannekoruja ja avaimenperiä esille. 

Pohjustin telineen valkoisella Gessolla.
Ja maalasin päälle Dylusion maaleilla ja suihkeilla, tulipa samalla testattua maalit ekaa kertaa ja niiden toimivuuden suihkeen kanssa käytettynä.

Dylusionit ovat mielestäni vesiliukoisia maaleja ja pelkäsin, että korut saattaisivat värjääntyä telineessä, joten lakkasin sen vielä liimalakka Mod Podgella.
Itse maalit eivät tunnin kuivumisen jälkeen enää lähteneet leviämään, mutta suihkeesta ei voinut sanoa samaa :) Lakka värjääntyi äkkiä turkoosinsiniseksi suihkeen vuoksi. Itse maalattua pintaa suihkeen leviäminen ei kuitenkaan pilannut.
Annoin lakan kuivua ja aamulla lisäsin valkoisia roiskeita pintaan.
 
Lopputulos on mielestäni tosi kiva!

Teline pääsi heti  käyttöön ja sopii kivasti värikkäiden korujeni taustaksi.

Kävin myöhemmin ostamassa myös toisen telineen - joka odottelee tuossa maalausta. Väriä en ole vielä päättänyt - ensin mietin sinisen ja valkoisen sekoitusta (taivasta ja pilviä), mutta yhtä paljon kiinnostaisi tehdä jokin vaalea ja hillitympi toiseksi telineeksi - maalikaapista löytyisi ainakin kultaa, valkoista ja mintun sävyjä, josko tekisin raidoitetun version.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti