tiistai 27. syyskuuta 2016

Kirppikseltä kalenterin kannet

Olen ollut koko kesän todella innoissani, että ollaan vanhan työkaverini kanssa löydetty toisemme uudelleen ja alettu kyläillä toistemme luona tiuhaan. Ihana, päästä aina välillä Vaasaan! Jäädä yöksi, käydä yksillä, laittaa yhdessä ruokaa,  kiertää kirppareita ja tapahtumia. Samalla olen päässyt moikkailemaan muitakin Vaasassa asuvia kavereitani. 
Kiitos halpojen junien / Onnibussien rahaa jää kirppistelyyn ja shoppailuunkin! Viime retkellä löydettiin Iittala Outlet, voin kertoa, että sielä meitä nähdään vielä monesti yhdessä seikkailemassa :) 

Eräälläkin kesän kirppiskierroksella löysin musta-valkoiset kalenterin kannet.
Kuvio oli paikoitellen irronnut, joten päätin maalata kannet jonkin muun värisiksi.
En huomannut ottaa kansista kuvia ennenkö ryhdyin hommiin - mutta! 
Etsivä löytää netistä:
Kyseessä siis Ajaston Timex Handy-kannet, joissa riikinkukkoja.
Aioin ensin ostaa Happy Planneriin wedding lisäosan, että saisin alkaa suunnitella keväisen kosinnan jälkeen häitäni - joita emme ole vielä sen tarkemmin suunnitelleet. Tulevat sitten joskus vuosien päästä kun tulevat, ei kiirettä eikä painetta kummallakaan. En kuitenkaan tykännyt Wedding-lisäosasta sen nähdessäni (liikaa listoja, eikä tilaa kuville ja suunnitelmille). Halusin rennon "vihkon" johon liimailla paljon kuvia, suunnitella kutsua ja fontteja sekä koristeita ja kukka-asetelemia. Pukuja ja sormuksia. Päätin tuunata näistä kalenterin kansista itselleni Hääkirjan :) 

Olen nyt siis siinä vaiheessa, että kannet on maalattu ja ne odottavat itseensä puolihelmiä ja muita koristeita. Pikkuruusutkin olisivat kauniit, mutta ehkä liian korkeat koristeet kirjasen kanteen (jos aion kantaa tätä joskus aina mukanani reissuilla). Maalina käytin Deka Lackin maalia, joka toimii niin paperilla kuin lasilla, nahalla, muovilla, metallilla ja styroxillakin. Hintaansa nähden tosi hyvä maali! (Pullo maksaa noin 3e)

Etsin varastoistani yhden reiän reittimen, jolla alan napsia sivuja paikalleen.
Sisältä kalenteri oli käyttämättömän näköinen, siistin valkoinen ja täynnä luukkuja :) Jätin sen hempeän valkoiseksi - ja kanteenkin liimaan pääasiassa valkoisia koristeita turkoosille pohjalle. 

Tämä on tälläinen kiva tuleva projekti - johon saan lehdistä napsia niin hyviä kuin huonojakin pukuja ja tehdä vähän vertailuja mitä itse haluaisin. Pinterest on täynnä ihania ideoita, joita suunnittelin tulostelevani sivuille. Kirjanen täyttyy sitten pikku hiljaa. 
*innoissaan*

Ai niin, hinta! Maksoin kansista 3 tai 4 euroa. (Netissä hintaa uusilla kansilla noin 18e)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti