tiistai 30. elokuuta 2016

Kesällä ostettua

Kootaanpas yhteen postaukseen kesän 2016 ostoksia!

 Seinäjoelta löytyi kirpparin eteisestä (Basaari) oikein ihana live-myyjä pöytineen heinäkuun alussa Minulla oli juuri ollut synttärit ja etsinkin jotain kivaa esinettä itselleni lahjaksi. Hänellä oli myynnissä Peppi-kulho ja Muumi-lusikka. Mymmeli-lusikasta  (jossa naarmu) maksoin pyydetyt 3,50e, mutta kulhon tinkasin 8euroon. Peppi ei hahmona oli suosikkejani, mutta kulhossa oli ihanat värit ja hauskat kuvat - pakko tämä oli saada!



Tampereen Brigitte Bijousta tarttui mukaan lompakko, joka onkin ollut tiukasti käytössä koko kesän. Värikkäiden ja hauskojen lompakoiden jälkeen halusin ostaa jonkun hillitymmän ja naisellisemman - tämä on nyt juuri sitä tyyliä!
Isä rahoitti tämän, joten tämä on samalla synttärilahja isältä minulle.

 
 Divarista löytyi ihania Disney-postikortteja! Nämä saattavat päätyä Fauxdoreihin vihkojen kansiksi tai sitten kehystän näitä seinälle.
Helsingin Hietalahden Torilta tarttui äidille tuliaisiksi mukaan pullo, jonka epäilin olevan Kumelan tuotantoa. Kumelan nettiryhmissä ei pulloa kukaan kuitenkaan tunnistanut, väittivät shampoopulloksi... itse en jaksa uskoa, että näin hienoa ja painavaa pulloa, olisi kukaan tehnyt shampoota varten? Pullon korkeus noin 15-20cm ja painaa varmaan noin kilon, paksua lasia. Itse olen nähnyt näitä Seinäjoen kirppareilla noin 20-30e hintaan, enkä ole raaskinut ostaa, nyt 3e hintaan sitten ostin :)
Itse kutsun tätä robotiksi, mielestäni pullon alalaidassa on robotin kasvot! :)

Elokuun Helsingin reissulla pääsin viimein käymään Saiturin Pörssissä, jonka edullisia washiteippejä oli paljon kalenteriryhmissä hehkutettu. Itäkeskus sijaitsee lähellä Helsingin majapaikkaani, joten Saiturin Pörssissä olen piipahtanut monesti aiemminkin, mutten olisi ehkä osannut katsoa teippihyllyyn ilman kalenteriryhmän vinkkaajia! Kiitos heille! Alareunan vasemmalla 3 teippiä siis Tigeristä, kaikki muut Saiturista. Eturivissä washeja, takana liukaspintaisia. En muista ihan tarkkoja hintoja, mutta olisiko liukkaat olleet 59c/rll ja washit 69-79c/rll? Edullisia, mutta näissä onkin teippiä tavallista vähemmän.


Helsingin Suomalaisessa oli ihania penaaleita! Metallikuoseissa väreinä oli vihreää, sinistä ja tämä mielestäni aidoimman värinen mustan ruskea.


 Luhta Outletista löysin alesta 39e maksaneen farkkumekon - pitkän, levenevällä helmalla 10e:lla. Mekossa vie alas asti napitus. Mekko oli 2.laatuinen, koska päästää väriä. Pesin mekon moneen kertaan lämpimässä vedessä virutellen ennen kuin lähdin illan viettoon, eikä se enää kauheasti päästänyt väriä. Pesen vielä kertaalleen, josko saataisiin väri lähtemään niin, että uskaltaisi joskus pestä koneessakin muiden pyykkien seassa. 


 Helsingin Moomin Shopista ostin kalenterin ensi vuodelle sekä lautasen. Tuo lautasen kuva on yksi suosikeistani! Lautanen päätyisi käyttöön, jos sitä voisi käyttää mikrossa - nyt saa toistaiseksi vain koristaa hyllyä. Olen monena vuonna toivonut joululahjaksi muumikalenteria ja jos sitä ei ole minulle ostettukaan, olen jäänyt ilman, kun ovat ehtineet joka kaupasta loppua. Ensi vuosi alkaa muumeilla - se on nyt varmaa! 
Alla vielä kuvat kalenterista:
Fauxforien väliin hain ale-vihkoja Helsingin Forumin Monkista.


Ennen kesälomaani sain stressaavia uutisia ja ostin Helsingistä chillaus-paidaksi tämmöisen ihanuuden. Tämä päällä ei jaksa stressata <3


Vaasasta löytyi kirpparilta (Fyndis)  PaaPiin piponen, eurolla!
Tästä tuli joku uusi suosikki, iltalenkkipipo <3

 Vaasan Combo-kirpparilta löysin ihanan pöydän, jolta olisin voinut ostaa lähes kaikki laukut ja vaatteet! Pöydästä nappasin ainakin salamalegginssit ja tämän pöllö-mekon 8,50e. Mekko on päässytkin käyttöön jo monesti mm. Wasa Open Airiin lähdin tämä päällä. Harvoin löytyy mekko, joka on ihan kuin sun mitoille tehty - tämä on sitä minulle! <3
 Vaasan Suomalaisessa oli ihania postikortteja! Hihii! 
Noita Wulffmorgenthalereita luin jo aikoinaan jostain sanomalehdestä ja pidin kovasti!


Vaasan kirpparilla (siinä Fyndiksen vieressä Bazarilla?) oli myynnissä erillisellä pöydällä askartelutarvikkeita viimeksi käydessäni. Mitä aarteita! Maksoin näistä yhteensä 7e ja tästä sain tosi kivoja materiaaleja tuleviin kortteihin.
Kesän loputtua, myös Finlayssonin Pop Up-myymälä lopettaa toimintansa ja kaikki tuotteet olivat hiljattain -60% alessa. Ihastelin kesällä montaa tuotetta, mutten raaskinut ostaa, jotenka säntäsin paikalle alen alkaessa heti ensimmäisenä. Olin ovenkahvassa kiinni jo ennen avaamista :) Harmikseni kaikki Tom Of Finland-tuotteet oli joko myyty - tai pelastettu täysihintaisina ennen alea pois näkyvistä. Mutta mukaan tarttui silti monenlaista - äidilleni miesten pyyhkeitä (lahjoiksi perheen miehille) ja isoja parisängyn lakanoita. Itsellekkin otin jo yhden ison lakanan (n.7eurolla), josko meille muuton jälkeen muuttaisi myös isompi sänky. Muut tuotteet pääsivätkin heti käyttöön - muumikeittiöpyyhkeille jäi hintaa n.4e/kpl (8e setti), patakinnas n. 4e, pikkupyyhkeet n.2,60e ja iso pyyhe... hmm - jotain 10-12e? Laskin, että sain 175 euron tuotteet 70 eurolla. Ja tosiaan äidin osuus oli tuosta puolet.

Anttilan loppuunmyyntialesta olen myös ehtinyt hakea yhtä ja toista.
Ihan ensimmäisellä käynnillä ostin äidilleni Kastehelmen vaaleansinisen purkin ja ihastuin tähän itsekkin, niin että jonotin iltapäivällä itsellenikin samanlaisen purkin. Äidille lähti myös samansävyisenä Kastehelmen tuikkukippo.
 Alen edetessä hain lahjoiksi Kastehelmen tuikkukippoja ja päätin ostaa itsellenikin jonkin, ihastuin tummanruskeaan hiekka-sävyyn.
 Kirpparilta Vaasasta (Fyndis)  löysin naarmuttoman ja siistin Siiroisen Barokki-kulhon. Koska malli jotenkin puhutteli minua, ostin yhden 5e hinnalla. Tämä sopii nätisti hyllyyn Kastehelmien kaveriksi ja samalla sain kivan sokerikon juhlapöytään.


 

 Kirjaston poistokirjoista on pitkin kesää löytynyt hyväkuntoisia Tammen Kultaisia. Nämä päätyvät keräilyhyllyyni, huonokuntoisista (sivuvikaisista) teen onnittelukortteja. Toistaiseksi vain yksi kirja on päätynyt leikeltäväksi, siitä oli moni sivu revennyt jo valmiiksi.



 Facebookin kirpparilta nappasin Disney-tarroja. Osa päätyi kalenteriaukeamiin teemaksi, osa menee tuleviin onnittelukortteihin.

Veli ei päässyt osallistumaan Provinssiin tänä vuonna, mutta reipas isosisko toi muistoksi fanille Rammstein-kiertuepaidan ja soitti keikalta pari biisiä :)

Kaikkea kivaa siis löytyi, mutta jäi jotain löytymättäkin. Varrellisia, vetoketjullisia tennareita en lukuisista etsinnöistä huolimatta mistään kenkäkaupasta löytänyt. Samaten uutta laukkua etsin koko kesän, mutten löytänyt sopivaa - täytynee syksyksi ostaa jokin "nahkainen" syyssateita kestävä olkalaukku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti