sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

PLF-miitti Tampereella 9.7

Hurautimme ystäväni Sailan kanssa Seinäjoelta Tampereelle kalenterit kainalossa.
Minun piti aloittaa miitissä koristelemaan Happy Plannerin "Peonya", mutta kuinka ollakkaan päivä vierähti lähinnä ostoksia tehden ja kirpparipöydällä minua odotti jotain  - joka oli pakko saada :)

 Tämä planneri! IHANA!
Tässä oli jätetty sisälle heinäkuu - joulukuu 2016
ja bonuksena huhti- ja toukokuu 2016
Pääsin siis heti koristelemaan ja testailemaan.
Tykkäsin tässä sisuksesta, fonteista ja asettelusta muutenkin - ihan näköiseni.

Peony:kin pääsee joskus käyttöön, mutta tällä hetkellä testailen eri juttuja tähän toiseen versioon. KK-näkymiin yritin laittaa kuvia oikeisiin kohtiin: Nalle sateessa sadepäivänä, juhlahattu osoittamassa synttäreitä ja tyttönen pesemässä hampaita hammaslääkäri-päivänä. Viikkonäkymiin haluaisin yhteneväisen linjan - enkä ole vielä päättänyt mihin kohtaa sivua sijoittaisin työvuorot yms tärkeät menot. Ehkä testailen eri vaihtoehtoja tähän - valitsen sitten hyväksi havaitut Peonyyn.

Olin etukäteen tilannut miittiin tavaraa, mm. Heidin korttipajan uutuus-stansseja (onnittelutekstejä) ja tämä dino-leimasetin! (Lawn Fawnin "Critters from the Past") 
Dinot ovat sen kokoisia, että näillä tulee varmasti koristeltua myös kalentereita :)


 Muutamia teippejäkin ostin miitistä ja samalla reissulla Tigeristä.
Anun Putiikeilta Kirkas (liukaspintainen), jossa lintuja ja nuottiviivastoja, Frozen- ja Prinsessat washit sekä tuo paksu, jossa vanhoja kuvia /mainoksia 
Teippitarhasta Vesivärisydämet ja sinipohjainen ruusu 
Dekoretelta Musta/kultainen ananas
Tigeristä, Koskikeskuksesta alarivin kultakoristeiset

Kirppispöydältä nappasin myös leimasetin 3€:lla, valmistajaa en äkkiseltään löytänyt. Ovat suurempia kuin Lawn Fawnin yms. kuvalliset, mutta minun käyttööni juuri hyvän kokoisia. Näitä voi hyödyntää korteissakin - tuolta saa muuttoauton ja söpöjä muffinseja :)


 Kaikinpuolin oli kiva miitti, itse en odottanutkaan saavani paljoa valmista aikaiseksi - sen verran kiinnosti myyjät ja oli hälinää, etten osannut keskittyä tekemään mitään. Tulipa ostosteltua sekin aika! :D
 
Leimailin kuvioita kotona myöhemmin sarjatuotantona:)
Puukannallisia ilmehtiviä naamoja myi 1€/kpl Dekorette. Noita täytyy saada lisää - mukaan tarttui tällä kertaa vain tympiintynyt ja dollareita silmissä (palkkapäivä!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti