perjantai 24. kesäkuuta 2016

Seikkailu Turussa 22.6

Saatiin ystäväni Katariinan kanssa tuossa noin reilu viikko sitten idea, että mitä jos uusittaisiin viime syksyinen matkamme Turkuun. Kaveriani houkutteli Cosechan pussukoiden myyntitapahtuma ja itsekkin kaipasin taukoa kaikesta - joten otin vapaapäivän ja lähdettiin seikkailulle!

Harvojen junavuorojen vuoksi lähdin Vaasaan jo edellisenä iltana VR:n (mini-)bussilla. Iltaan jäi aikaa ja ehdin tavata viime Vaasan reissulla tapaamani vanhan festarikaverin, sain häneltä laskuvarjonarusta punotun rannekkeen lahjaksi! Kiitos! Tämä loistaa vielä pimeässäkin :)


Aamulla sitten herätys olikin klo 5 ja 6n maissa kipitimme kohti autoa ja aloitimme reissun! 4h yöunet eivät painaneet vielä tässä vaiheessa...

Aikainen herätys palkittiin ja oltiinkin Turussa jo vähän yli 10 aamulla. Ensin suuntasimme nopeasti keskustaan - kävimme 20minuutissa Presentossa ja parissa karkkikaupassa.
 
Sitten alkoikin kunnon shoppailu - kierroksemme alkoi Jätti-Rätistä Nuppulantieltä.

Aivan ihania kankaita! (kysyin lupaa kuvaamiseen erikseen)
Minulla ei ollut tarkempaa suunnitelmaa, mutta huiveja haluaisin koittaa tehdä ja legginssejä kaipaisin lisää, joten mukaan tarttui huivikankaita syksyksi ja kankaat pariin leggariin.

Sitten vuorossa oli
Kirppis-Center Manhattan - joka on yksi kirppis suosikeistani koko Suomessa! 
Täältä löytyy aina hurjasti kaikkea kivaa!

Ihania kissalaukkuja! Minulla on saman sarjan koiria lompakoina useampi.

Miehelleni katselin jääkiekkojuttuja, nämä eivät tarttuneet mukaan - mutta kiinnostivat silti...

Tammen Kultaiset olivat liian tyyriitä budjetilleni, mutta tosi kiva oli päästä näitä edes selaamaan. Seassa oli sellaisia joihin en ollut aiemmin törmännyt.

 Ihanan värinen kiinalainen koira! Jäi sinne, koska olen tehnyt itseni kanssa diilin - etten osta särkyvää ennen muuttoamme. Mutta kaunishan tuo olisi ollut!

Yamakan säästölippaita (en ostanut näitäkään), vaikka hintaa oli 20e/kpl, mikä ei mielestäni ollut mitenkään paha hinta. Päin vastoin!
 Lisää vitriinin Yamaka-ihanuuksia!

Harmiksemme lastenkirppis Pikku-Siili oli juuri aloittanut kesätaukonsa.
 Kiersimme vielä pari kirppistä (Pelastusarmeija ja Länsikeskuksen Kirppis-Center). En pitänyt kummastakaan, enkä ottanut niistä edes kuvia. 

Sitten vierailimme Cosechan illassa, jossa pääsi käymään myymälään/ tilaan jossa pussukat & laukut syntyvät. 

Saimme idean piipahtaa vielä Raision Ikeassa, kotimatkan varrella kun oli :)
Ikeassa alkoi jo väsy painaa - söin hiukan ja väsähdin sohvien keskelle. Ikean viimeisen aukiolotunnin (20-21) kiertelimmekin ostoksilla. Olin innostunut washi-teipeistä ja kankaista, mutten ostanut kumpiakaan. Teipit eivät sopineet tyyliini ja kankaissakaan ei ollut mitään sellaista, jota olisin (Jätti-Rätissä jo käyneenä) enää tarvinnut.
Mukaan tarttui vain jotain pientä; lahjakasseja ja äidille uusi kauppakassi yms.

Kotimatkalle päästiinkin sitten auton lastaamisen jälkeen klo 21.15 ja tultiin Katan tädin kautta takaisin Pohjanmaalle. Pikainen visiitti Tampereellakin siis, vielä yömyöhään.

Minä pääsin kotiin klo 3.20 ja tovin autossa torkahdelleena ja ystäväni ajeli itsensä lasten luo Vaasaan, ollen kotona puoli 5 aamulla... Hän on kyllä mun sankari! Minun piti olla hereillä pitäjänä, mutta kuinka ollakkaan olin jossain vaiheessa sipannut - onneksi kuski oli paljon virkeämpi.

Kauheen kiva reissu oli! Kiitokset seuralle ja innolla odotan mitä seuraavaksi keksitään!
Kesässä ehdottomasti parasta on ystävät ja yhteiset reissut <3 
 
Seuraavaan postaukseen esittelenkin sitten ostoksia tarkemmin, pussukat ovat vielä osin purkamatta... 
 
Huomenna suunniteltiin käyvämme mieheni kanssa Keskisen Juhannus-kirpparilla ja Dino-show:ssa :) Saas nähdä mitä kaikkea on taas luvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti