lauantai 2. huhtikuuta 2016

Pääsiäiskortit

Pääsiäiskortit esittelyyn, pikkuisen vaan myöhässä :)

 Tämän kortin värit muuttuivat kuvatessa hurjasti - alkuperäinen on paljon värikkäämpi. Ruusut leimattu Altenewin leimasetillä (keltaisilla musteilla). Suurimman osan kuvista tulostelin netistä kun ei itseltä sopivia leimoja löytynyt - voi kunpa tälläisiä leimoja jossain myytäisiinkin!

 Lammaskin on värikkäämpi oikeasti.

 Hauskaa pääsiäistä-leimasin on aikoinaan ostettu puukantaisena Tiimarista. Tykkään tuosta fontista.

 En ole omistanut sulkia/höyheniä sitten lapsuuteni virpomisoksien koristelun - mutta tänä vuonna ostin höyheniä ainakin 3-4 erilaista sekoitusta. Ihan kivojahan nämä ovat korteissa, kunhan muistaa laittaa liimaa vain vähän, ettei näkyvä osa kovetu liikaa... Pastellisävyiset löytyivät Citymarketista ja ruskehtavat setit Sinooperista. Seuraavaksi höyheniä voisi testata vauvakortteihin.

 Värikkäiden keskelle halusin tehdä myös yhden vaaleanpunaisen kortin. Höyhenet hukkuivat taustaan.

 Kissakorttiin käytin Studio Lightin pieniä liimailtavia koristeita, joita on jäänyt lehtiöistä ja arkeista yli.

 Pupukorttiin testailin käytettynä ostamaani "kakkupaperi" stanssia - olen ihastunut tuohon stanssiin, leikkaa kuin unelma ja on juuri passelin kokoinen!

 Oma suosikkini korteista oli tämä väriläiskä, jonka annoin äidilleni. Ruskeaa verkkoa ostin Sopurahasta parissa eri värissä, 10m(?) rulla maksoi vaivaisen euron :) Verkko on mukavan tiheää, mutta purkautuu helposti vetäessä.
 

Mammallani oli syntymäpäivä jo karkauspäivänä, mutta nyt vasta ehdin saada tämän valmiiksi  - samaan kuoreen sujahtaa mammalle myös tuo ruskehtava pääsiäiskortti. Näyttävästi myöhässä molemmat :)

2 kommenttia: