lauantai 2. huhtikuuta 2016

Korttirinki ajan tasalle

Korttirinkimme pyörii facebookissa ja lähetämme kuuden hengen kesken toisillemme synttärikortit. Olen ollut synttäritahdista myöhässä, enkä ole löytänyt aikaa viimeistellä aloittamiani kortteja - mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja tein kortit loppuun. 
 Ensi viikolla saatte viimein postia! Pahoittelut!

 Annelle lähti jo keväällä aiemmin tälläinen.
Annen lempiväri on oranssi, jonka vaihdoin kortissa kellertävään. Ompeluharrastus näkyy mallinukessa.

Ellin kortti.
Elli pitää Harry Potterista ja hiiristä. Ihastuin tuohon netissä vastaan tulleeseen Potter-kuvaan, joten valitsin korttiin sen :) Vaikka hiiristäkin olisi saanut kivan kortin ja ideoita oli siihenkin! Samalla testiin pääsi uusi, Paperinauhasta ostamani stanssi.

Siirin kortti.
 Siiri on meidän flamenco-harrastaja ja koska olen hullaantunut näihin värikkäisiin / retroihin kuviin, halusin  ehdottomasti etsiä kuvaan flamenco-tanssijan. Siiri pitää punaisesta ja sitä olin itsekkin tähän korttiin jo flamencon vuoksi kaavaillut. Jos joku väri muistuttaa minua flamencosta on se punainen.

Aikun kortti.
Aikun tyyli on vintage/shabby chic, johon lähdin yhdistämään retroa peuran muodossa. Paperisateen stanssit leikkaavat hyvin myös tarrapohjaista foamia - joten stanssaan onnitteluja.

Aikun ja Siirin molempien korttiin yhdistin Studio Lightin arkkien korttikuvia. 

Ja nyt kun innostuin näistä - voin luvata, että Jonna (17.4) saa korttinsa ajoissa! :)

Samalla sain korttitilauksen 70-vuotiaalle ristikkojen ystävälle. Korttiin toivottiin myös lenkkeilyteemaa - mutten halunnut yhdistää Artin lenkkeileviä tätejä tähän vaan lähdin luontoteemalla lähestymään, onnenapila sopii aina ja kaikille :)

1 kommentti: