sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kesä-leggarit

Itsenäisyyspäivä kului ommellen!

Otin työn alle Turun Jätti-Rätistä ostamaani digiprinttiä.  Kuosi ei ollut ostaessa ihan suosikkeja, mutta päätin antaa tälle mahdollisuuden - ja nyt rakastuin valmiissa leggareissa tähän kuosiin ihan täysin! Aivan ihanan kesäiset ja todella paksua, vain hiukan joustavaa trikoota. Näen sieluni silmin itseni pyöräilemässä nämä jalassa ensi kesänä :)


Harmaa-mustista legginseistä jotain oppineena muokkasin tätä Ottobresta napattua (Sammalikko-leggarit) kaavaa hiukan. Tykkään korkeasta vyötäröstä, joten lisäsin 4cm ylöspäin. Myös lahkeita oli moni kaventanut - näin myös minä. Viimeksi kavensin vain hiukan, nyt otin noin 2cm molemmin puolin pois. Olen mittataulukoissa aina vyötäröltäni  XS, mutta lantiolta S/M. Joten ompelin ensin kaavojen mukaan normaalisti, katsoin paljonko jää ylimääräistä eteen ja ompelin 2-3cm sisään kaarevasti, ylöspäin kaveten. Pienensin myös huomattavasti resoria, toki viimeksi resori oli alempana lantiolla - mutta kuitenkin...

Arvon tässä säästelisinkö ostamaani digiprintti-ruusua johonkin tunika projektiin vai surauttaisinko senkin leggareiksi. Näitä ainakin kuluu - kesäisin en muuta pitäisikään. Tästä kankaasta jäi sen verran yli, että saisin vauvalle housut tai itselle pipon. Voisi koittaa ommella jotain erilaista  - meikkipusseja yms välillä ja palata sitten näihin leggariprojekteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti