sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Vaasan kirppistelyt

Eilen oltiin miehen kanssa kaverin häissä Vaasassa ja tänään käytiin Vaasassa parilla kirpparilla. Vanhassa tutussa Adamissa ja Ewassa sekä tänä syksynä auenneella Combo-kirpparilla.

 Ensin Adamin ja Ewan ostokset:

Meidän äiti kerää Arabian kesäkukka-sarjaa ja häneltä muistaakseni puuttuu tälläinen iso, syvä lautanen.  Maksoi 5e, mielestäni edullinen tuliainen :) En anna tuon pienen jäljen haitata...

 Olenkin jo hetken etsinyt tälläistä korujen kasaamis-alustaa. Nyt se löytyi! Eurolla! Jesh! Helpottaa huomattavasti helmien sommittelua.

Samalta myyjältä ^ ostin myös helmiä. Pussi tuollaisia fimomassasta tehdyn näköisiä maksoi 0,70e -1e ja noista saa monta kivaa korua :)

Ostin nipun vanhoja muumilehtiä/kirjoja, oli ruotsinkielisiä ja suomenkielisiä.

Lehdissä oli ihana kuvitus! Oli niiskuneitiä ja runoilijaa sekä merirosvoja :) Löysin myös saman kuvan kuin keltaisessa Niiskuneiti mukissa, jossa Niiskuneiti avaa arkkua.

Ruotsalaiset muumit vuodelta 1983 päätyivät Mod Podgella rasian kylkeen. En osaa ruotsia niin hyvin, että sarjakuvaa olisi kannattanut säästää, ilahduttaa minua paljon enemmän näin :)

Sitten Combo-kirpparin löydökset:

Itselle Arabian, Esteri Tomulan Malva-kulho. Nopea googlaus kertoo, että Malvaa olisi valmistettu vuosina 1964-70. Maksoin tästä tulevasta puurokulhosta 6e.

Lego Chima hahmonkin löysin! ...meinasin teille kertoa tässä nimenkin, mutten löydä tätä hahmoa ollenkaan Legon sivuilta! Täytyypä tutkia tarkemmin!

Kerään näitä vanhoja 60-luvun Disney-pikkukirjasia. Taas löytyi yksi uusi!

Askarteluunkin löysin kivoja korttikuvia.

Aika vähiin jäi löydöt tällä kertaa, yleensä on pussi tolkulla vaatteita, lukemista ja ties mitä :) Mutta erityisen tyytyväinen oon noihin astioihin, tosi hyvässä kunnossa molemmat ja hinnat paljon pienemmät mitä netissä pyydetään vastaavista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti