torstai 8. lokakuuta 2015

Seinäjoen käsityömessut

Viimein ehdin purkamaan messuostoksiani Seinäjoen käsityömessuilta, jonne pääsin sunnuntaina käymään. Messuilla vierähtikin kaverin kanssa koko päivä!

 Tässä kaikki ostokseni yhdessä.

 Poppanavakalta ostin trikoota ja resoria. Minulla on tulossa vauvaompelu-kurssi, näistä tulee siis vauvakoon housuja ja pipoja yms. Ylistaron Halpa-Aitasta ostin jo poistunutta Viidakko-lankaa, tuosta saisi kivat lapaset.

Heidin korttipajalta ostin helmiäiskartonkia joulukorttiprojekteihin, korttikuvia, pari stanssia ja tuon ihanan Stamping Bellan Nacho-leimasimen, jota olen muiden blogeissa jo päässyt ihastelemaan :)

 Minulle uusi tuttavuus oli messuilta löytynyt Farnia, jolta ostin harmaita paperipillejä tikkarikortteihin, nappeja (joissa oli ihania jouluisia taloja yms) ja avaruus-aiheista washiteippiä, jolla koristelen poikien kortteja. Ruususaippua löytyi Gitte's:iltä. Ja kivat nauhat myi Emma's ja Mama's.

 Nyt tulikin muistikatkos! Askartelutarvikkeet ovat luultavasti Angelasta? Kasassa siis joulukortteihin meneviä sinisiä helmiäiskorttipohjia, kaksipuolista teippiä, 25m musta-valkoista nyöriä ja kulmaleikkuri. Hopeiset nauhat, punainen kulkunen ja mustat kivestä vuollut "nimilaput" ovat kaikki samalta kaupalta, jonka nimi ei osastolla tarttunut silmiin. 

 Somaosalta muutamia helmiä, säilytysboxi pikkuosille (lukoille) ja tuo keppi! Kaverini vinkkasi, että oli ostanut aiemmin vastaavan ja sillä suurennetaan reikiä siis esim. puuhelmissä. Aivan mahtava keksintö - tuota tulee käytettyä varmaan myös stanssatessa, pienten osien irroitteluun -hintaa kokonaista 1€. 

 Sitten hullaannuinkin helmiin! Tässä Helmikeskuksen ostokseni. Pusseissa hopeaosia ja "Ystävä", "Äiti" sekä "Isä"-riipuksia. Helmikeskus on aina messuilla yksi suosikkimyyjistäni.

 Samalla tavoin suosikiksi nousee Helmikuume. Ihania lasikapusseja 0,50-1€/pusseissa! Heiltä ostin myös itselleni huivikorun osat, josko koristelisin jonkun huiveistani.

Helmikuumeelta ostamani lasikapussit olivat juuri sopivia aiemmin facen kirpparilta ostamiini pohjiin! Voi näistä tulee niin kivoja!

Pahoittelut pimeistä kuvista - syksy ei tule yksinään! 

Loppuilta menikin helmiä nauhoista purkaessani. Tykkään säilyttää helmet rasioissa väreittäin, osat löytyvät helposti ja tulee käytettyä erilaisia helmiä samaan koruun.

 

Tällä hetkellä näyttää, että Oulun messut jäävät tänäkin vuonna väliin. Jään parantelemaan nuhaani ja yritän saada uusista helmistä koruja aikaiseksi :)

Tampereen messuille ostin jo junaliput ja odottelen kovasti messuille pääsyä! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti