torstai 24. syyskuuta 2015

Vanhan Sataman käsityömessut

Viikonloppuna pääsin piipahtamaan Vanhan Sataman käsityömessuilla, Helsingissä.

Olin jo ennalta tehnyt vähän ostoslistaa, onneksi - sillä meille tuli aikatauluongelmien ja raitiovaunun reittimuutosten takia vähän kiire messuille. Mutta tulipahan messujen viimeinen tunti käytettyä tehokkaasti kierrellen ja löysinkin kaikkea pientä kivaa. Messuilla oli myös tuohon aikaan jo mukavan väljää ja saimme kaverini kanssa kiertää ihan rauhassa.

Mummojeni joululahjoihin löysin vielä lisää sukkalankoja...

Näpsäkän pöydästä nappasin tuon Mariannen kaupunki-stanssin ja Industrial-lehtiön. Ruusut ja pastellisävyinen lehtiö olivat heräteostoksia :)
  
Charlotalta ostin eripaksuisia kohotarroja, niitä kun kuluu suhteellisen paljon. Violetista helmistä teen äidille korun jouluksi.

Uusi tuttavuus - MojDesign myy suomalaisia tekstileimoja. Ostin tälläisen "pilalle menneen" leimasimen alesta. Itseä ei haittaa, että kirjaimet ovat eripaksuiset - tuohan on vain hauskan näköinen.

Almandiini, vanha tuttu messuilta tarjosi taas ihania kankaita.
Kettuja tarttui mukaan tällä kertaa!


Lasihelmiä

Helmien talon korutarvikkeet

Kooky Gems myi ihania koruosia. Ostin näitä avaimenperiin ja korviksiin, joita alan tehdä lahjoiksi.


Muihin käsityömessuihin verrattuna ostin todella vähän tarvikkeita, mutta toisaalta eipä ole nyt mitään suurempia tarpeitakaan. Kaupunkistanssi ja korutarvikkeet olivat ostoslistalla, samaten tuo Industrial-lehtiö. Kaapeissani on niin paljon kaikenlaista käyttämättä jäänytttä, että niiden miettiminen sai ehkä vähän himmailemaan ostostelua :)
Kiva oli kuitenkin päästä tutustumaan ekaa kertaa myös noihin messuihin!

Seuraavaksi alan laatia ostoslistaa Seinäjoen käsityömessuille ja sen jälkeen pohdin pääsisinkö Oulun tai Tampereen messuille.

...............................
Englannin matkajutuista tulossa vielä Emmerdale ja Sydämen Asialla-postaukset, kunhan saisin kuvattua näistä paikoista ostamiani tuotteita ja ehtisin kahlata kaikki reissun kuvat läpi... tulossa ovat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti