tiistai 27. lokakuuta 2015

Fisher Pricen Ankka

Kävin kirpparilla - taas! 
Tarkoitus oli varata itselle 1,5 viikon päähän kirppispöytä ja hankkia vähän joululahjarahaa (puhumattakaan käsityömessuista yms), mutta kirpparilla olikin lähes 3 viikon jonot! Taitaa siirtyä tammikuulle meidän myyntihommat, ei vaan marraskuun lopulla enää ehdi - siihen asti vaan ostellaan :) Lähdin siis kiertämään kirppistä ja löysinkin taas ostettavaa.

Ensin löysin Disneyn satukirjoja, vähän olivat uudempia (2004-2005) kuin mitä etsin, mutta edullinen hinta 0,50e/kpl sai minut nämä 4 ottamaan.


Jatkettuani kiertelyä näin tämän!


Mulla taitaa ennestään olla kaapissa jo pari vauvojen Fisher Price-lelua, musta nää on niin ihanan värisiä ja soivia ja lapselle varmasti mukavia. Niimpä tämä 5€ kaveri muutti meille ja soi mun laukussa mukavasti kun pyöräilin tuola pimeydessä kotiin kirpparilta :)

Hän on siis Fisher Pricen Laugh & Learn pehmo-Ankka. Nauraa ja laulaa kirjainlaulun sekä erään toisen laulun, netti kertoo myyntihinnaksi 25-28e.

Seuraavaksi pääsenkin sunnuntaina kiertämään Vaasan kirppiksiä. Innolla odotan pääsyä ekaa kertaa combo-kirppikselle sekä Adam ja Ewaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti