lauantai 11. helmikuuta 2017

Askartelutapaaminen 14.1.

Anonyymien Askartelijoiden tapaaminen osui lauantaille ja oli muutenkin spesiaalipäivä! Saatiin askarrella porukalla klo 10-18 ja meille oli saapunut Nanna, Nannan Paperista & Helmestä myymään ihanuuksia!

Olin suunnitellut viettäväni päivän koristellen uusia kalentereitani ja aloitellen ystävänpäiväkortteja. Ystävänpäiväkortteja vähän aloittelin - 
 vielä vähän korttipohjia ja koristeita / tekstejä kaipailevat.

 Päivän aikana meillä oli Nannan järjestämä haaste, jossa päästiin kokeilemaan "tahmatarroja" ja folioarkkeja. Ystävänpäivähengessä lisäsin Loven ja "postileiman" korttiini kirkkaan punaisella foliolla. Mahtava hohde, jää folioituihin teksteihin ja kuviin!

Ylemmässä kuvassa alarivin 2. kortti vasemmalta on ensimmäinen folio-testaukseni - joka meni sitten pieleen...
Päätin kokeilla tarttuuko foliosta sama kohta, josta olin jo Love-sanan irroittanu vielä ylläolevaan with-sanaan. No eipä tarttunut, hankasin todennäköisesti tahmatarraa liikaa folioon, koska tahmatarrasta tarttui liimat folion niihin kohtiin, josta folio oli jo lähtenyt pois. Enkä saanut sanaa enää mitenkään pelastettua. Joten peitin sen sydämellä ja lisään w-kirjaimen päälle kukkia :) 

Jatkossa siis folioidessa kannattaa tärkeisiin projekteihin käyttää käyttämätöntä foliota ja myöhemmin monen-värin-sekoitelmiin sitten tuputtaa ylijääneitä kohtia, liikaa hankaamatta, niin tahmatarra ei lähde mukaan.

Parin viikon päästä mulla on vähän lomaa tiedossa ja taidan suunnata tsekkailemaan Nannan valikoimat Ikaalisiin! :) 

Nanna toi tapaamiseen tosi monipuolisesti kaikkea, unohdin ottaa ostoksista kuvaa - mutta ostin ainakin kuviopapereita, päiväämättömään kalenteriin numerointi-tarrat, Mambin journaling-kortteja,  Tacky Glue-liimaa ja ja ja kaikenlaista!

Innolla jään odottelemaan tulevia tapaamisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti