maanantai 9. tammikuuta 2017

Kuvia syksyltä ja talvelta

Minulla on jäänyt varmaan paljon kuvia julkaisematta, kun aikaa bloggaukselle ei ole löytynyt. Tässä muutamia ostoksia, löytöjä ja juttuja!

 Kirpparilta bongasin syksyllä ihanan mekon! Tätä on pidetty moneen kertaan ja on kyllä ihana päällä! Oli jonkun itse tekemä. 

 Mammalaan lähti joululahjana mm. tälläinen kranssi. Suurin osa materiaaleista ostettu messuilta kranssit.fi-kauppiaalta.

 Pussukoitakin tuli ommeltua.

 Leikkautin reilu 2 vuotta sitten kampaajalla itselleni leukamittaisen "polkan", joka oli takaa vain 2-3cm lyhimmillään. Tykkäsin lyhyiden hiusten keveydestä, mutta kaipasin pitkiä hiuksiani. Niimpä tämä ombre sai rauhassa kasvaa yli 2v, kunnes joulun jälkeen marssin parturiin... Ja leikkautin revitymmän ja lyhyemmän mallin. 
Pesu- ja kuivausaika lyheni puolella :) Blondaan latvoja jossain vaiheessa, mutta olkoot nyt hetken tuollaiset ruskeammat, juuri on ihan oman väristä. Pidän näistäkin!

 Veljen joululahjapakettiin pujahti pussuka Tim Holtz-kankaasta ja trikoopipo.

Black Fridayn Arnoldsin #BlackBox yllätti iloisesti! 

Yllätin mieheni 8.vuosipäivänämme muiden lahjojen lisäksi Jari Kurrin nimmarikortilla. Pyysin tätä spostitse Jarilta ja hän lähetti sen tismalleen oikeaan aikaan :) Olen pyrkinyt joka vuosi jonkun nimmarin mieheni suosikeilta hänelle saamaan, ekana vuonna (2009) hankin Mika Kaurismäen nimmaroituja leffakortteja ja sen jälkeen on ollut vaikka ketä. 
Ihana asustaa toisen keräilijän kanssa, kun saa rauhassa ostella vaikka mitä - eivätkä ne ole toisen mielestä koskaan turhia. Keräilijät <3

Mies osti meille liput Roastiin tossa loka-marraskuussa, pääsin moikkaan Jetiä!

Puolivalmiiden korttien järjestely alkoi jo ennen muuttoa ja jatkuu edelleen :)

Mummon joulukortti sai ideansa Pinterestistä.

Rakas Kirsi täytti 30veeee! Tänä vuonna se on edessä meillä muillakin... 30vuotiskortteja saa tehdä joka kuukaudelle vähintään yhdelle tutulle :)

Kirsi ja Niina saivat lahjaksi piposet!

Itselle löyty kirpparilta H&M aniliininpunainen peplum! Ihastuin väriin!

Muuten syksy onkin mennyt töissä - aika harvoin olen päässyt kirppareillekkaan, enkä ole tehnyt kummempia löytöjä - muutaman kivan vaatteen lisäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti