torstai 17. maaliskuuta 2016

Rentoutusloma Tampereella

Viime viikolla meillä oli mieheni kanssa kevätloma ja suuntasimme pariksi yöksi Tampereelle, samalla juhlimaan kihlautumista kahdestaan.
Oli oikein onnistunut reissu - säät suosivat ja teimme kivoja löytöjä. 

Ensimmäiseksi yöksi varattiin Omenahotelli ihan keskustasta. Oli kiva päästä viemään ostokset aina välillä pois käsistä ja äkkiä jatkamaan ostoksia :)  Meillä oli päätyhuone eli ikkunat kahteen suuntaan, vaikutti vähän tavallista suuremmalta tuo huone... verrattuna ainakin Helsingin vastaaviin.

Toiseksi yöksi haluttiin testata jotain muuta hotellia, vähän kauempaa keskustaa. Pitkään mietin  Mango-hotellia, mutta netissä oli kirjoituksia epäsiisteydestä - joten varattiinkin sitten ihan Mangon läheltä kehutusta Hotelli Villestä huone. Oli tosi kiva, tilava ja edullinen huone keittiöllä (60e/huone). Ikkunasta näkyi työmaa, muttei meitä yhtään haitannut - ei sinne maisemia menty ihailemaan :) 
Etäisyys Koskikeskukselle oli noin 1,5km sen käveli reilussa vartissa. Plussaa astianpesukoneesta, jonne saatiin laittaa likaiset tiskit lähtiessä pyörimään :)

Löysin elokuvadivarista itselleni Khaleesi t-paidan.
 Kuva: Truffleshuffle.co.uk
 
Tuo divari olikin meille molemmille ihan uusi tuttavuus ja sielä saimmekin vierähtämään aikaa mukavasti. Myyjä kertoi, että hänellä on aika ajoin näkynyt Afred J. Kwakin 2.kautta myynnissä (sitä jota olen metsästänyt vuosia!) Jätin myyjälle tietoni, että jos sitä boxia näkyy niin sujahdan heti junalla hakemaan :)

Puolenkuun Peleistä ostin Viikingit-sarjan pinssisetin. 
Ekaa kautta olen pari jaksoa katsonut, 2-3 kaudet odottaa tuossa "korkkaamista".
Kuva: Ebay
 
Tigeristä ostin kultaisia ja hopeisia kakkupapereita, magneettiarkkia yhden levyn testiksi sekä kertakäyttö-ruokailuvälineitä. Kaikkea ihanaa olisi ollut tarjolla, mutta hillitsin itseni. Metalliset punotut korit (mintun ja persikan värisenä) jäivät vaivaamaan, olisi pitänyt ostaa.

Sokoksen herkusta haettiin usein illaksi hotellille vielä jotain herkkua, kakkua yms.
Ihana myyjätäti antoi meille 2n palan sijasta 4 samaan hintaan mukaan, kun paikka oli menossa kiinni. Keltaiset oli päärynä-kinuskia juustokakkuna ja toiset valkosuklaalla kuorrutettuja suklaakakkuja. Ekana iltana maisteltiin banaani-suklaakakkua :)
Todella edullisia olivat kaikki Sokoksen kakut ja piiraat! Suurin osa noin 2-3e ja hinta palalle valmiiksi ilmoitettuna, ettei tarvinnut arvailla. Tuolta pitää jatkossakin hakea illan herkut!


 Perjantaina lähdettiin Hotelli Villestä suoraan kohti Ikeaa, minun puutoslistallani oli kukille jokin isompi maljakko ja lahjapaketointitarvikkeita sekä kangassakset.

Kangassakset osoittautui tosi hyviksi verrattuna tavallisiin saksiini. Kihlajaisiin ostin hunajakenno-paperikoristeita ja nuo VÄXTGLÄDJE-lahjapaperit ja pussit ovat olleet suosikkejani jo pitkään! Ihana kuosi keinuvasta tytöstä!
Kuva: Ikea 
  Noita mustavalkoisia lahjalaatikoita olisi pitänyt älytä ostaa enemmän, niissä on sisällä jokin magneetti, joka yhdistää laatikon seinämät tiiviisti toisiinsa. Todella tukevia kannellisia laatikoita askartelutavaroiden säilöntään! Ja alessa!

Löytyihän se maljakkokin, Vasen-maljakko 1,29e!!!!
Kuva: Ikea
 

Kesänreissuille löytyi Ikeasta kokoontaittuva reppu Knälla! Huippukevyt!
Kuva: Ikea

Kaikinpuolin oli rentouttava loma ja tällä viikolla onkin ollut taas ihan uutta energiaa, askarrella ja touhottaa! Korttejakin on pitkästä aikaa tulossa!

Ai niin! Samaan postaukseen voisin vielä laittaa Keskisen ostokseni, jotka kävin tekemässä heti lomaviikon alettua, ollessani vielä flunssaisena. Olin ehtinyt ostaa meno-paluu junaliput, mutta kaverini käväisi Keskisellä ja haki minut samalla kotiin, säästin 4 tuntia ja pääsin aiemmin parantelemaan itseäni.
(Keskisen junat kulkevat niin, että shoppailuaikaa on joko noin 45min tai 7,5h! Jotain välimallia toivoisin, koska lyhyemmässä ei mitään ehdi - ja pidempi aika käy pitkäksi, varsinkin jos on yksin matkassa)

 Nahkapaikasta piti ostaa uusi laukku, eipä löytynyt - mutta mukaan tarttui kengät. Yleensä ostan vain tasapohjaisia, mutta nää oli huippuhyvät jalkaan ja kivat kävellä. Hintaa 17e.


Kuva: verkkokauppa.com
 
 Lego Duplon retkeilyseikkailu alesta 14,95e


 Koirakangasta ja muumeja, joista ompelin pussukat samana iltana.


 Mukava oleilupaita


Muumialesta S-koon purkki, uudella kuosilla. Hintaa taisi jädä 2,30e.

Lomalla ehdin vielä käydä juhlimassa yhdet synttärit, onnea Miko 4vee!

Siinähän sitä olikin viikoksi puuhaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti