sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Lego Chima hahmoja ja inspiroitumista

Olen yrittänyt aloittaa uuden vuoden pysymällä poissa kirppareilta - näillä pakkasilla se on ollut tavallista helpompaa...

 Mutta eräänä päivänä kuitenkin sorruin kirppiskierrokseen ja löysinkin jonkun verran hiusten hoitotuotteita/suihkeita ja nämä Lego Chima-hahmot, joita olen etsinyt aiemmin mm.tori.fi:sta.

Oli kiva löytää nämä live-kirpparilta; ovat loistokunnossa, ohjeet + aseet mukana ja säästyinpä postikuluiltakin... Olivat valmiiksi kasattuina ja olettaisin, että kaikki osat olivat mukana.

Lego Chima - CHI LAVAL

Lego Chima - CHI CRAGGER

Muuten vapaa-ajat ovatkin menneet ommellessa ja kadonnut kortti-inspiskin on taas löytynyt! Meillä oli oikein onnistunut AA:n askartelutapaaminen viime viikolla ja sain lainailla kivoja leimasimia, joita nyt olen innolla väritellyt iltaisin. Työn alla ovat nyt myös kihla-kiitoskortit ja lähestyvää ystävänpäivääkin varten olen jo jotain aloitellut :)

Äitini ihaili näitä viime aikoina tekemiäni värikkäitä, mutta hieman lapsekkaita pussukoita ja toivoi lahjaksi uutta meikkipussia. En halunnut heti antaa hänelle jotain näistä jo tekemistäni vaan koittaa etsiä enemmän hänen tyylisensä kankaan uutta pussukkaa varten.


 Eurokankaasta sitten löytyikin juuri sopivaa kangasta! 
Äitini tykkää turkoosista ja violetista, mutta päätin jättää näkyviin myös kukkakuosia. Äiti pitää Desigualista ja tämä sopii hyvin niihinkin väreihin. Samasta kankaasta tein itselleni tuon vasemmanpuoleisen pussukan. Ja samasta palasta jäi vielä käyttämättä mustan-ruskeat palaset, joissa on valkoisia sulkia. Alle 5e palanen riitti siis moneen! :)

 Kangas: Eurokangas / Melli Mello Mireille


1 kommentti: