tiistai 15. joulukuuta 2015

Lisää pussukoita ja Pehemiän Secret

Hurahdin pussukoihin!

Aiempien neljän kappaleen jälkeen uskaltauduin tekemään miehen siskolle joululahjaksi tämmöisen. Sisään sujahtaa vielä arpoja ja suklaatia!

 Tykkään, että pusseissa pitää olla nätti kangas myös sisäpuolella. Tähän tuli saman valmistajan harmaata palloa. Alunperin suunnittelin tekeväni pussista puoliksi harmaan ja puoliksi mustan - mutta päädyin kuitenkin sitten tähän perinteiseen, on ehkä saajalle mieluisampi näin.

 Olen jo pitkään haaveillut, että tekisin omalle lapselle jo valmiiksi lorukortit ja niillehän tietysti tarvitaan kiva pussukka! Norsut päätyivät tähän vetoketjulliseen lorupussiin. 
Törmäsin netissä kivaan ideaan tehdä Disney-aiheiset kortit ja toisaalta tykkäisin käyttää suosittuja lorujakin. Onnistuisiko ideat yhdistää niin, että kortin toisella puolella olisi itse piirtämäni Disney hahmo (nimi ja elokuva) ja toisella puolella joku hauska lause itse elokuvasta TAI aiheeseen sopiva loru? Näitä voisi sitten lapsen kanssa yhdessä tutkiskella...

 Tänään kirpparilla piipahtaessa näin IHANIA kankaita. Suurina vaatteina. Harmitti niin paljon kun Miinaa ja Manua sekä PaaPiita olisi ollut tarjolla ihan taitavasti ommeltuina tunikoina, edullisesti - mutta aivan väärässä koossa. Omat ompelutaitoni eivät riitä tälläisen pienentämiseen ja toisaalta ajattelin, että tästä saisin nyt parit lasten koon housut ja itselleni nätin pussukan :) 
Maksoin pitkästä, pitkähihaisesta 50 koon tunikasta 7e. Olisipa se ollut omaa kokoani tai edes kokoa 40 niin olisin ehkä osannut itse vähän vetää saumoja sisään...

Ostamani kangas on (Leena Rengon piirtämä) Pehemiän "Secret". AIVAN IHANA!
Leena on kyllä hurjan taitava! Tykkään kaikista hänen kuoseistaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti