tiistai 17. marraskuuta 2015

Tampereen käsityömessut

Terveisiä Tampereen käsityömessuilta!

Kovasti olisi menottanut lähteä messuille jo pe-la, mutta olimme jo etukäteen sopineet kaverini kanssa, että sunnuntaina vasta lähdemme reissuun. Päivä meni tuttuun tapaan hurjan äkkiä! Keräilymessut jätin viimeiseksi, koska laskin, etten millään ehdi kaikkialle. Paljon mitään en ehtinyt nähdä, mutta ne mitä ehdin - olivat melko hintavia. "Messulisää" oli laitettu hintoihin isolla kädellä. Eräs mies esitteli minulle Pinokkion keräilykuvia 1930-luvulta, niistä kyllä innostuin - en ole niihin aiemmin törmännyt. Ja paljon olisi ollut Riihimäeltä esim. pulloja ja puteleita sekä erilaisia muumimukeja ja tauluja, jollaisiin harvemmin törmää... Mutta koska rahat olivat jo käytetty käsityöpuolelle, en jäänyt mitään suoranaisesti harmittelemaan. Metsästetään noita ihanuuksia sitten urakalla kirppareilta taas - lompakkoystävällisemmin hinnoin.

Tässä ostoksiani messuilta:
 Talvi-ilo, bambi- ja avaruustrikoot Sampsukalta, erikokoisia paloja, osasta saa tehtyä paljonkin, osasta riittää pipoon.

 Poppanavakalta resoreita, turkoosista trikoosta ajattelin yrittää tehdä itselleni legginssit, kunhan ehdin pohtia kaavoja. Musta-valkoinen lintutrikoo oli II-laatua 6e/metri.

Tuttinauhavärkkiä :)
Nauhat ovat Farnialta, Popsiinasta, Sysimetsältä, Almandiinilta yms.

Silitettäviä kuvia. 
Suunnittelin käyttäväni näitä ostoskasseihin, mutta saisihan näistä kivan topinkin :)

 Suloisia nappeja! Näiden myyjiä en muista - mutta mukavia tyttöjä olivat! Pesukarhut olivat setistä, jossa oli myös karhu, pupu, kettu, seepra yms. samoja nappeja näin Farnian pöydässä.

Maatuskaneiti.
 Aivan ihanalta myyjältä! Maatuskan takaosassa oli käytetty kaverin ex-miehen kauluspaitaa :D

 Päätin, etten osta korutarvikkeita yhtään lisää ennen kuin edellisistä on tehty edes muutama koru. Muutamaan riipukseen kuitenkin sorruin. Ylempi Helmikeskukselta, pussi alempia Sysimetsältä.

 Vähän korttikuvia - sopivan retroja. Dekoretelta.
 
 Pitsivetoketjuja Sysimetsältä, jolla oli lähes kaikki tavarat -50% alennuksessa.

 Luinkin netistä etukäteen, että messuille tulee myyjäksi myös uusi askartelukauppa Craftique. Heiltä ostin Magnolian joulukuusen.

Joulukortit kaipasivat vielä koristeita, kauniita kukkia Dekoreten pöydästä.

Kaiken kaikkiaan kivat messut - joku vuosi vielä yllätän itseni ja otan messujen ajaksi hotellin Tampereelta ja menen paikalle ainakin kahdeksi päiväksi.
........................................................................................
Ne jotka jännittävät askartelupaketin arvontaa, suoritan arvonnan huomenissa! Malttakaahan vielä hetki!

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Oon tainnut kulkea vauhdilla, kun en mä tällaisia oo sieltä bongannut... Mutta kaksi päivää olisi ollut oikein hyvä juttu!

    VastaaPoista
  2. Voi miten söpöjä löytöjä olet tehnyt! Etenkin nuo napit, ihania :) Mä kiertelen aika harvoin mitään keräilymessuja, sillä monesti niissä on ihan älyttömät messulisät hinnoissa.. Ei riitä mun(kaan) rahat moisiin hintoihin :D

    VastaaPoista