sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lisäyksiä Lego Chima-kokoelmaan

Olin aiemmin ehtinyt hankkia Lego Chima dvd:istä jaksot 1-4, 5-8 ja 17-20 kaupasta. Viime viikolla kirpparilta löytyi 2e:lla viimeisin osa, jaksot  37-41.


Tänään käväistiin Keskisellä. 
Ilokseni löysin alesta kaikki Lego Chima-boxit! Nyt on kokoelma valmis!

Kyllä taas teki materia onnelliseksi, näitä voidaan nyt sitten katsoa kavereitten lasten ollessa hoidossa - ja vähän joskus yksinkin :)  Nämä olivat mielestäni tosi hyvin tehtyjä!

Pari viikkoa sitten löysin kirpparilta pussin, jossa oli Lego Chima-hahmoja ja osia! Olen yrittänyt Lego Chima-kirjan kautta metsästää, että millaisista aluksista / laatikoista legot ovat peräisin.  Löysin ainakin 3 eri alusta/erilaista settiä...
6e pussissa oli varmaan lähemmäs kilo legoja, ilokseni vielä kaikkia erikoisempia paloja.

Tämä osa näyttäisi olevan "Flaming Claws"-nimisestä pakkauksesta. 

Oi mitä hahmoja! Leijonien Li Ella, leopardien Lundor ja sapelihammasheimon Strainor ! Harmikseni liottelin pesuvedessä oikeanpuolimmaista Strainoria liiankin kauan -  oli piilotettu (vangittu) paloista rakennetun häkin sisään ja ehti liota aika kauan ennen kuin purkasin palat ja löysin! Jos silmät olivat ostaessa kiinni olleetkaan, niin nyt niistä viimeistään päästiin eroon. Jatkossa vähän tarkemmin tarkastelen ennen pesua - näissä näytti olevan eläimenkarvaa ja olen allerginen kissoille, niin pesin kaikki etten saisi itse myöhemmin mitään oireita paloista... ja onhan se muutenkin hyvä pestä kaikki kirppiksiltä ostetut leluntapaiset.

Isoin keltainen osa näyttää löytyvän "Laval´s Royal Fighter"-aluksesta.

 Paloissa oli paljon myös kaltereita ja harmaita linnan osia, joten varmasti vielä sellainenkin oli osittain tähän pussiin purettu. 


 Näiden lisäksi omistan muutaman Lego Chima legenda-hahmon + muutaman muun (joita olen ostanut myös kavereiden lapsille lahjaksi, saavat kunhan kasvavat hiukan), Lego Chima-kirjan sekä eväsrasian.

Legokauppa Pii Poon pitäessä Seinäjoella Pop-Up myymälää, ostin heiltä Craggerin avaimenperänä.

Ei muuta kuin jatkossa vielä kiertämään kauppojen alelaareja, josko löytyisi edukkaasti joku isompi alus / rakennelma näiden pienempien seuraksi. Koukuttavia nämä legot ja iloitsen jo valmiiksi, että joskus sitten kun lapsia tulee - on heille jo paljon kaikenlaista puuhattavaa hankittuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti