perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kirppistelyä Vaasassa

Lähdimme keskiviikkona naisporukalla Vaasaan askartelutapaamiseen. Varasimme sen verran ylimääräistä aikaa, että ehdimme käydä syömässä ja poiketa parilla kirppiksellä.

Ensin suuntasimme Ylistaroon Parasta ennen-kirpparille. Tykkään jotenkin tästä kirppiksestä, aina löytyy jotain kivaa edullisesti. Suht pieni paikka ja helppo kiertää. 

 Ensimmäisenä silmiin pisti ihana, vanha Pelle Pelottoman käsikirja. Yleensä välttelen kirjaston poistoja, mutta tähän en ollut aiemmin törmännyt ja ostin, että saan kotona rauhassa selata läpi ja myöhemmin kierrättää kivoimmat kuvat onnittelukortteihin. 
Hintaa 0,10 €

 Maailman ympäri 80 päivässä VHS. 
Etsin VHS-koteloa, jossa voisin säilyttää askartelujuttujani suorassa reissuilla. Tämä elokuva on minulle tuttu jo lapsuudesta, äiti nauhoitti minulle tämän VHS:lle joskus kun olin pieni. Harmikseni huomasin kotona, että elokuva kyllä toimii - mutta kotelo ja VHS haisevat sisältä vahvasti homeelle. Lienevät saaneen kosteutta. Jotenka katselin elokuvan läpi fiilistellen ja roskiin päätyy tämä 0,50 € ostos. 
Ensi kerralla tajuan haistella kotelon, ennen kotiin tuomista...
Muutama kuva elokuvasta:
 Muistaako kukaan muu tätä elokuvaa? Pahiksena toimi "poliisi" Bull ja tuon pelastetun tytön nimi oli muistaakseni Jasmin?

 Pussi pölyisiä legoja :) 
Ostin kun sisällä oli kivoja osia suhteellisen edullisesti - pesin nämä jo eilen pariin kertaan, nyt näitä kehtaa jo koskea :)

Seuraavaksi pääsimmekin jo Vaasan puolelle, käväisin pikaisesti Legokauppa Pii Poossa.
Mukaan tarttui noin 10 €:lla Duploja yms.

Aika kului kun siivillä ja meille jäi noin 30min aikaa kiertää Adam & Ewa-kirpparilla (Vaasassa).  Ensin kurkkasin kassan takaa lasipullot ja maljat, mutten nähnyt mitään erityistä. Olihan sielä Kehrää ja Grapponiaa, mutta hintaa oli liikaa...
Nappasin nopsasti mukaan pari pienempää ostosta;
 Muumeja, setissä 6 keltaista lautasta, 6 oranssia kuppia, servettejä ja pillejä sekä kuppeihin kannet. Ostin omaksi iloksi 2 €:lla. Saatan hyvinkin joku viikonloppu näitä tyttöjen kanssa käyttää ennen kuin lähdemme yöhön. Primadonnan hevonen on yksi suosikki hahmoistani. Pahoittelut huonosta kuvasta! 

Ja kiva, pieni retropurkki 2 €.
HOUSEWORK - why bother?
tuolla aatteella on menty koko kiireinen kesä! Katsotaan niitä siivouksia ja muita sitten syssymmällä :D

Halvalla siis selvisin tästä reissusta! :)

Askartelutapaamisessa en ottanut kuvia, mutta esittelen myöhemmin kortteja, joita aloin tuola tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti