keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Aikuisten värityskirjat

Aloittelen uutta blogia keräilemilleni esineille ja muille harrastuksilleni. Tarkoituksena jatkossa esitellä enemmän astioita, lasitavaraa ja leluja, joista osan olen hankkinut itselleni ja osan "tilauksesta" äidilleni. Myös korttien ja korujen tekeminen on lähellä sydäntäni, joten niihinkin keräilen jatkuvasti uutta materiaalia.

Tällä kertaa vuorossa ehkä uusin hurahdukseni - aikuisten värityskirjat!


Hankin kesälomatekemiseksi Suomalaisesta kirjakaupasta Eläinten valtakunnan.Äidin kanssa pohdittiin millaisia kirjoja lähdettäisiin seuraavaksi hankkimaan, äiti halusi taloja ja maisemia - itse tykästyin tatuointi-tyylisiin kuviin. Adlibriksestä löytyi hyvät valikoimat ihania kirjoja! Edullisesti! Seuraavat 4 kirjaa maksoivat yhteensä n.21e.

Lisää eläimiä itselle: Creative Coloring Animals


Ihania tatuointikuvia: Tattoo Coloring Book 2


Äidille toivomiaan taloja ja maisemia:


Ensimmäistä kirjaani aloin värittää tusseilla ja sivut kyllä kestivät tusseja, mutta pian vaihdoin turvallisempiin Stabilon puukyniin. Alla puuväreillä väritetty kuva:


Veljekset Keskisellä törmäsin 4,95e maksaviin Stabilon akvarelli-puuväreihin ja ostin ne testiin. Tykkäsin  - näissä on huomattavasti parempi pigmentti kuin peruspuuväreissä. 


Kovasti tekisi mieli taas tilata uusia värityskirjoja, mutta näissä on niin pitkäksi aikaa tekemistä, ettei tarvitse tilaamista vielä harkita. Ehkä sitten joululomaksi taas :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti